Dutch Nederlands

drive w go headers new

Tijdens je vakantie wil je genieten, óók op weg naar het vliegtuig. Op je bestemming wil je zorgeloos zijn en niet nadenken over je terugreis. Dat kan als je weet: bij het verlaten van het vliegtuig staat Drive We Go op mij te wachten.

Kom je van een lange zakenreis, dan wil je zeker niet rondhangen in een aankomsthal, maar meteen doorlopen naar de Drive We Go-bus waarvan je weet hoe hij er uit ziet, waarvan je weet dat hij recht voor de uitgang staat en waarvan je zeker weet dát hij er staat. Ook als de vliegtijden plotseling veranderen!

Drive We Go verzorgt vervoer naar alle luchthavens en ook dan zijn wij flexibel en persoonlijk ingesteld. We hanteren natuurlijk weer scherpe tarieven, inclusief parkeerkosten, vertragingen, wachttijden of fileleed. Bagage is inbegrepen en in de Drive We Go-bus is plek voor acht personen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze zakelijke klanten

   166x52 bas166x52 hobij166x52 hotelimages Logo sillyfox travelcenter de wit reisburo de witbbig kids 500x500

Back to top

Veiligheid staat voorop! Drive we Go maakt veilig vervoer tijdens de Coronacrisis mogelijk. We bezitten over voertuigen waarbij de minimale afstand tussen passagier en chauffeur 2 meter is. Na elke rit wordt het voertuig volledig gereinigd.

Hoe kunnen wij u helpen? drivewego@kpnmail.nl

Chat met ons op WhatsApp
Close and go back to page